onsdag den 14. marts 2012

Snart pink trøje!

For et par uger siden skrev jeg, at jeg var begyndt at strikke på en pink trøje til min datter.

Jeg har efterhånden vænnet mig til at strikke med garnet. Men det er lidt svært at se ud- og indtagninger, så jeg har været nødt til at sidde og tælle ved at tegne streger på papir (ja, min 'omdrejningsmåler' er væk!). Men det gik, og nu skal der ikke tælles mere. Jeg mangler kun en flæse på det ene ærme, halvdelen af en flæse på det andet ærme og så selve monteringen.

Både jeg og datteren er særdeles spændte på at se det endelige resultat!


2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...