onsdag den 21. marts 2012

Saras hus

Min datter er syg og har været det i nogle dage, ligsom jeg selv. Hun keder sig en del, når hun nu er nødt til at være hjemme fra børnehaven. Hun har ikke så meget energi, men i dag har hun alligevel bygget et hus af karton sammen med sin far, som heldigvis havde fri i formiddag, og har selv dekoreret det, med lidt hjælp fra far.

Der blev brugt godt af nogle hæklede oldemorfirkanter, som jeg havde liggende. Men ellers blev der bare brugt karton, gavepapir, lidt farvet papir, farvelade og limstift. Hun var temmelig stolt af resultatet.4 kommentarer:

 1. Hvor fint, krea i en tidlig alder ! God bedring med hende ..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hvor er hun dygtig den lille pige, et flot hus og god idé med de hæklede firkanter :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle. Flotte tagsten, tænkte jeg også. Hehe.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...