mandag den 5. marts 2012

Rund hæklet pude

Min første runde, hæklede pude er endelig færdig! Den skal bruges i børnenes værelse, og den har 'pigefarver' på den ene side og 'drengefarver' på den anden. Så må vi se, om de kan enes om at dele den eller kommer op at slås om den.

Denne pude var ment som en øvelse i at hækle rundt. Det gik ret godt, som jeg også skriver i dette indlæg, og nu har jeg fået blod på tanden til flere runde hækleprojekter.

Til denne pude har jeg brugt ældgamle rester, bl.a. fra et gammelt optrævlet tørklæde, som aldrig blev brugt (man går vel ind for genbrug). Tykt bomuldsgarn og hæklenål nr. 5. Så det gik ret hurtigt at hækle puden. Jeg har samlet med fastmasker i hvidt bomuldsgarn. Så passer puden i stilen med det hæklede tæppe i oldemorfirkanter, som jeg har lavet som sengetæppe til min datter.

Ingen opskrift som sådan, men med god hjælp fra vejledingen her. Ellers hækles der bare ligeud ad landevejen. Puden blev en smule 8-kantet på grund af den måde, jeg lavede udtagningerne. Men det kan jeg faktisk godt li', så den får lov til at blive ved med at være sådan.

Den runde monteringspude købte jeg i webshoppen hos Stof2000. Den er Ø 40 cm og kostede under 40 kr, hvis jeg husker rigtigt. Ja, jeg har købt flere!4 kommentarer:

 1. Ej jeg bliver da vist nødt til at lære at hækle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her pude var både nem og hurtig at hækle. Det kan godt anbefales at prøve noget lignende. Ellers er oldemorfirkanter også virkelig nemme og gode at begynde med.

   Slet
  2. Har også Googlet lidt på de der firkanter... Det er kommet må min kreative liste over projektet (den er ved at være ret lang)

   Slet
  3. God fornøjelse, når du går i gang :)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...