søndag den 11. marts 2012

Endnu en strikket bamse

For et stykke tid siden strikkede jeg en bamse til min datter, hvorpå lillebror snuppede den, hvilket jeg skrev om i dette indlæg.

Nu er jeg så endelig færdig med den bamse, som jeg lovede hende som erstatning. Faktisk har den været nærmest færdig i en uges tid. Jeg manglede bare at brodere ansigtet, hvilket kun tager ganske  få minutter. Her til aften fik jeg så taget mig sammen til at gøre den helt færdig.

Lillebror kom selvfølgelig på banen igen med det samme. Nyhedens interesse! Men de ser nu ud til at enes igen. Heldigvis da! Jeg strikker dog ikke flere af de her bamser, for de er keeeeedelige at lave.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...