torsdag den 1. marts 2012

Pink trøje til min datter...

Jeg gennemgik det nyeste Kreativ Strik (nr. 1, 2012) igen og fandt en opskrift på en ret sød trøje/bluse til piger, som jeg mente, jeg havde garn til at gå i gang med. Så min datter skulle bare vælge imellem pink og yndig lyseblå. Hun valgte selvfølgelig pink!

Heldigvis besluttede jeg mig for at lave en strikkefasthedsprøve. Det viste sig nemlig, at jeg var helt off og måtte bruge pinde, der er hele to numre tykkere end dem i opskriften. Det skyldes til dels, at jeg strikker ret fast, og til dels, at mit garn er en smule tyndere end det i opskriften.

Så havde jeg bare glemt, at det egentlig er ret træls at strikke med sådan et låddent garn. Men mon ikke resultatet bliver fint alligevel?


2 kommentarer:

  1. Jeg tror at hun bliver rigtig glad for den - når du engang er færdig med det trælse :-D

    SvarSlet
  2. Hehe. Ja, hun glæder sig i hvert fald. Og den er ikke så træls at strikke mere. Jeg er færdig med ryggen...

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...