lørdag den 10. marts 2012

Dagens fangst - vol. 8

Endnu er fredag er passeret, hvor datteren og jeg var et smut igennem indre by i Århus. Vi var selvfølgelig på besøg i nogle dejlige butikker og shoppede lidt.

Blandt andre besøgte vi Stof & Stuff, men jeg forlod den uden at købe noget som helst, da der var alt for mange lækre ting, så jeg slet ikke kunne beslutte mig for, hvad jeg skulle have.

I Magasins papirafdelig fandt vi nogle søde stickers med elefanter og ugler samt sødt påskepynt i form af en Babushka (lilla med kaniner på).

Tiger butikken ved Busgaden var vi også et hurtigt smut igennem, og der købte jeg endnu en lille pakke med filtede uldkugler, en pakke med store pailetter, udstiksforme med påskemotiver og nogle pink tøjbøjler i metal. Jeg har selvfølgelig planer om projekter, der involverer alle disse ting, men nu får vi lige se, hvornår det bliver til noget.

Har I for øvrigt lagt mærke til alle de fine poser, de har i Tiger? Denne gang købte vi én med blomster på. Ellers har vi de sidste få gange købt nogle med svampe på. De koster sølle 3 kr, men de er geniale til børneværelset. Min datter bruger dem til alt muligt som f.eks. dukketøj, bamser, hjemmefutter og alverdens andre dimser og dippedutter.

Jeg så, der var bogudsalg i Bog&Ide, men jeg fandt ikke rigtig nogle interessante håndarbejdsbøger på udsalg. Måske var de allerede udsolgt? Til gengæld fandt jeg Sys Fredens nye lille hæfte 'Mønsterhæklet'. Og det glæder jeg mig godt nok til at komme i gang med at bruge.

Og da vi kom hjem, lå det nyeste Mad! i postkassen. Mums!


2 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med en tøsetur.
  Og det er altid skønt at få krealageret fyldt op!

  Poserne fra Tiger kender jeg ikke. Dem vil jeg kigge efter næste gang jeg kommer forbi :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi gør det næsten hver fredag, for datteren skal ind Balletakademiet og danse. Rigtig hyggeligt! Vi shopper selvfølgelig masser af andre lækre ting og sager, men herinde skal der jo mest skrives om krea-relaterede ting ;) Men de poser der, der er rigtig søde til ungerne. Måske også til at have strikketøjet med på farten?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...