Om GJ/Kontakt

Denne side er sidst opdateret: 13. juni, 2023.

Jeg hedder Guðrun Jacobsen. Jeg er født og opvokset på Færøerne og har boet i Danmark siden 1994.

Jeg er en 51-årig mor til 2 (på 16 og 13 år) og kæreste til 1. Vi bor i en forstad til Århus. Jeg havde tidligere en travl hverdag med arbejde i et socialpsykiatrisk botilbud, hvilket jeg var glad for. Siden slutningen af 2020 har jeg dog været fuldtidssygemeldt på grund af kronisk migræne. 

Denne blog er en form for dokumentation af min søgen efter ‘zen’ igennem almindelig hverdagskreativitet, hvordan den nu end måtte forekomme i min dagligdag. Zen skal bare forstås som en indre form for ro - sindsro - og livsglæde samt fraværet af skadelig stress. Samtidig gemmer jeg her mine egne opskrifter og notater, som jeg ellers glemmer, hvis jeg ikke har brugt dem i længere tid.

Mange kreative indlæg på bloggen handler om strik og hækling. Jeg lærte at strikke og hækle - af min mormor og min mor - da jeg var omkring 6 år. Jeg har i årenes løb især strikket meget men holdt næsten op med det, da jeg flyttede til Danmark midt i 1990erne. For nogle år siden begyndte jeg igen! Jeg strikker igen. Og jeg hækler også mere, end jeg nogensinde før har gjort. Det gør mig glad, det giver hjernegymnastik, og det hjælper mig  til at slappe af efter en stressende dag.

Jeg håber på at kunne smitte andre med min glæde ved håndarbejde og andre kreative sysler, hvor hovedattraktionen er glæden ved at skabe noget og de processer, man går igennem for at nå sit resultat. Jeg stræber altid efter et flot slutresultat, i alt det, jeg laver. Men perfektion i sig selv er ikke mit mål.

Jeg vil blive rigtig glad, hvis du lægger en kommentar ved de indlæg, som du finder interessante eller inspirerende. Du er også mere end velkommen til at blive fast læser. De forskellige muligheder for at følge automatisk med i bloggen findes i sidepanelet til venstre.

Med venlig hilsen,
Jeg kan kontaktes på knitsbygj@gmail.com
Eller du kan følge mig på Instagram: @KnitsByGJ

Alt indhold er © 2012-23 Guðrun Jacobsen og må kun bruges andetsteds med tilladelse. Billeder må dog bruges andet steds for at henvise til denne blog. Men brug dem med omtanke. Alle DIYs og designs er til dit private brug og må ikke bruges kommercielt.
4 kommentarer:

 1. Hej jeg har set den fine nederdel med flæser og kunne godt tænke mig at strikke den, men ka. Ikke få fat i opskrift, er det noget du kan hjælpe med.
  På forhånd tak
  Annette petersen
  Boegholt@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette. Undskyld fir det sene svar. Jeg har simpelthen overset din kommentar. Desværre ejer jeg ikke opskriften. Bladet er blevet væk, og jeg abonnerer ikke længere på det. Mit bedste bud vil være at gøre et forsøg på biblioteket, som ofte har mange strikkemagasiner. Held og lykke med det.

   Slet
 2. hej
  Jeg vil høre om din opskrift på dine påske æg hvor kan man købe den ? de er vildt søde og ville gerne lave nogle til mine piger :-)
  mvh Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,

   I dette indlæg står al info. http://www.bygj.dk/2012/03/strikket-paskeg-1.html Måske du kan finde bladet på biblioteket eller hos en bekendt?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...