mandag den 12. marts 2012

Påske babushka

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, købte jeg i fredags påskepynt i form af en Babushka i Magasins papirafdelig i Århus. Jeg har altid haft en svaghed for Babushkaer, og derfor er det jo dejligt for mig, at de i løbet af de sidste år er blevet temmelig populære, for så er de jo også lettere tilgængelige. Samtidig findes der efterhånden så mange forskellige.

Jeg har en lille samling efterhånden. Ikke så frygtelig mange, for jeg løber ikke ud og køber alle dem, jeg kan finde. Nej, jeg skal ligesom falde for en Babushka, før jeg køber den. Og samtidig er jeg lidt nærig, så jeg er ikke villig til at give de vilde summer for dem.

Den, jeg købte i fredags, er i plastik, hvilket jeg ikke har købt før. Men jeg faldt for den, fordi den er sød pynt til påske. Og så er den anderledes, med kaniner (eller måske påskeharer) og gulerødder på. Den kommer til at stå fremme indtil lige efter påske, og så bliver den pakket ned sammen med al den anden påskepynt. Børnene er også temmelig glade for den!


2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...