torsdag den 15. marts 2012

Pinerly...for de Pinterest-glade

Dette indlæg er til alle de Pinterest-glade

Pinterest anbefaler nu Pinerly som en god vejledning i, hvordan man får mest muligt ud af sin Pinterest-konto. Gå ind på hjemesiden og log ind med den email, du bruger på Pinterest. Så får du efterhånden en invitation.


Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

 1. Tak for et super tip.
  Jeg har længe luret på det der pinterest, men kan ikke rigtig komme i gang.
  Nu skal det være!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæt dig ind Pinterest, også selv om invitationen fra Pinerly lader vente på sig. Jeg er blevet så vild med det. Jeg bruger det egentlig mest som opslagstavle for mig selv, for jeg er ikke god til 'bookmarks' på min pc, men det er da fedt, når andre 'repinner'. Og jeg finder rigtig mange gode idéer igennem Pinterest, som så igen fører videre til fede blogs osv osv osv

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...