mandag den 5. marts 2012

Flere strømper...

Endelig blev jeg i aftes færdig med det tredje par strømper 'i nyere tid'. Disse er til mig selv. De er strikket i et selvstribede garn, som egentlig var ret sjovt at strikke med. Jeg havde aldrig brugt lige denne type garn før, så jeg var lidt spændt på, hvordan de ville komme til at se ud. Helt klart mere underholdende at strikke end ensfarvet, og så går arbejdet lettere og hurtigere.

Desuden valgte jeg at begynde strømpe nummer to på et andet sted i garnet, end den første strømpe, bare for at se, hvor forskellige de blev. Ja, de fleste ville nok vælge at lave dem helt ens, men hvis man har fulgt med i min blog, så ved man allerede, at jeg godt kan li' det uregelmæssige.


2 kommentarer:

 1. De er blevet rigtig fede !!! Jeg kan godt lide at de ikke er helt ens.. Men ja... sådan har jeg det bare bedst..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sidder og leder efter en 'like' knap til din kommentar. ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...