søndag den 25. marts 2012

Strikket påskeæg # 1

Jeg har strikket mit første påskeæg! Yay!

Opskriften er fra Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin nr. 3, 2012. Altså det sidst udkomne nummer.
Design: Helene Jensen.
Opskrift: 304 Påskeæg

Ægget var vældig nemt at strikke. Bare et rektangulært, stribet stykke, som syes sammen i enderne, hvorpå der hækles en hank. Dog med nogle finesser i opslag og sammenstrikning, som gør, at resultatet bliver rigtig pænt. Der er et styroporæg indeni, og det er dét, som giver den rigtige form. Jeg kan dog se, at jeg skal slag lidt færre masker op næste gang, da mit æg blev en lille smule for stort til styroporægget.

Jeg har strikket i bomuld (det havde jeg hjemme), hvor der i opskriften bruges uld. Desuden har jeg valgt nogle andre farver, som kommer til at passe sammen med flere æg, som jeg har planlagt at strikke. Dette er altså kun det første i rækken.

Jeg vælger at bringe billedet, selv om kvaliteten ikke er den bedste. Jeg vil bare gerne vise ægget frem med det samme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...