torsdag den 15. marts 2012

Temmelig krukket!

Jeg har længe haft en idé om, at jeg skulle prøve at hækle og strikke 'frakker' til krukker og glas, sådan som man efterhånden ser det på mange blogs, i boligblade og andre steder rundt omkring. Jeg har selvfølgelig nogle idéer om farver og strukturer, og hvordan disse glas og krukker skal bruges i mit hjem eller gives til andre.

Så jeg er selvfølgelig gået i gang med at samle passende glas og krukker. Forleden dag stillede jeg nogle op på en hylde i det krea-hjørne, jeg er ved at indrette til mig selv (det hører I mere om på et andet tidspunkt). Og ja, det er ved at blive en temmelig stor samling, især taget i betragtning, at der står temmelig mange glas og krukker i det ene køkkenskab endnu.

Nu står de så på hylden, rengjorte men mange stadig med etiketterne på, og er synlige og kan på den måde forhåbentlig inspirere mig til snart at komme i gang!

Og bare rolig, vi har ikke selv spist alle de artiskokker eller pastasauce. Jeg har nemlig fået en del glas og krukker fra køkkenet på mit arbejde.


2 kommentarer:

  1. God idé! Glæder mig til at se, når du er kommet i gang. Vil gerne inspireres!
    Kh. Liv

    SvarSlet
  2. Glæder mig til at komme i gang - dog ikke til at fjerne etiketterne. Det er jo dræbende kedeligt!

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...