søndag den 11. marts 2012

Strikkemagasin 3 - 2012

Det nyeste Strikkemagasin (Nr. 3/Marts 2012) lå i min postkasse for få dage siden. Ved første gennembladring læste jeg en artikel om strikdesignerne Pernille Fisker og Helene Jensen, men ellers fadt jeg ikke lige noget, jeg havde lyst til at give mig i kast med. Men det var nok et forkastet førstehåndsindtryk...

For da jeg kiggede bladet igennem anden gang, var der flere ting, som syntes interessante.

Min datter faldt også totalt for en cardigan. Det skyldtes dog måske mest den hæklede sommerfugl og de pink og turkis detaljer. Men det er en fin basiscardigan, som man sagtens kunne bruge.

Og så faldt jeg selv for de hæklede blomster i et tørklæde. Dem må jeg prøve at hækle! Om det så bliver til et tørklæde eller ej...

Dregetrøjen er virkelig flot i farverne, men det, der egentlig fangede min opmærksomhed, er strukturmønstret i bulen. Flot! Det kunne jeg godt tænke mig at prøve at strikke. Men måske ikke helt endnu, da min søn er lidt for lille til den model.

Og så er der strikket påskepynt af de tidligere omtalte strikdesignere. Så fint!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...