fredag den 16. marts 2012

Garnlageret vokser...

Jeg bruger løs, synes jeg, af rester og af partier, jeg har købt til større projekter. Men jeg falder hele tiden over garn, jeg synes er lækkert, flot, sjovt eller bare i flotte farver, så lageret vokser hele tiden.

Indtil for mindre end et år siden, havde jeg ikke mere end en posefuld. I går gennemgik jeg lageret, og nu har jeg 3 store kurve, der er overfyldte.

Elsker det! Og håber snart, at kunne komme i gang med bedre og mere overskuelig opbevaring af mit garn.


6 kommentarer:

 1. Hihihi kender det.. Kom hjem med 8 nøgler bomuldsgarn i dag.. og i forgårs.. Var det vist også 8 nøgler...

  Rigtig god weekend

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg kender det.
  Hvad har du af planer for opbevaring?
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke nogle faste planer endnu. Jeg har nogle små Benno reoler fra Ikea, som kunne bruges, og se godt ud samtidig. Men er bekymret for, at min søn bare ville hive garnet ud af reolen hele tiden. Så de skulle nok hænges op på væggen for at virke.

   Ellers er jeg laaaaangsomt ved at indrette et krea-hjørne til mig selv, hvor der gerne skulle være noget garnopbevaring. Men det har lange udsigter...

   Slet
 3. Det er jo fordi, man lige manglede noget til et eller andet. Men da man så var ude at købe det, så lå der lige noget i kurven ved siden af - eller var tilbud på flere nøgler af det som man skulle have og så kan man jo ikke nøjes med et nøgle. - Men kender det udemærket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuldstændig! Eller også falder man over noget i en så flot farve, at man bare er nødt til at købe det uanset hvad...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...