mandag den 26. marts 2012

Dagens fangst - vol. 11

Fredag var jeg med datteren i den lokale genbrugsbutik. Vi finder som regel en masse ting, vi vil have med hjem. Vi fandt legetøj til datteren og lillebror og bøger til mig. Af krea-relaterede ting var der ikke så meget denne gang, dog nogle småting.

Datteren faldt pladask for den hæklede høne på billederne. Hun synes selv, hun har gjort et fantastisk fund, og lillebror er også glad for den. Hønen skal vel bruges som æggevarmer på morgenbordet til påske, går jeg ud fra. Jeg er desværre ikke helt vild med den selv, men det kan være lige meget. Den er er festligt indslag, og børnene elsker den. Den var fyldt med 6 styroporæg, og dem kan jeg j

Desuden fandt jeg to gamle hæfter med især hækleopskrifter men også lidt strik.

På det første hæfte står der ikke noget årstal, men ser det ikke bare ud som noget fra 60'erne? Så fint. Jeg regner ikke lige med, at få hæklet noget af tøjet lige med det samme - men måske man alligevel skulle prøve at hækle en kjole i fremtiden.

Det andet hæfte er udgivet af Berlingske Forlag i 1968. Der ser helt klart ud til at være nogle opskrifter, jeg kan bruge til noget, især nogle søde doilies.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...