onsdag den 21. marts 2012

Håndarbejdsbøger...

Udvalget af håndarbejdsbøger er temmelig magert på min hylde. Som I kan se, står der 4 bøger og et lille hæfte.

De to bøger er nye og købt i Bilka for ikke så lang tid siden: 'På pinde og nåle - flere favoritter' og 'Vild med garn'. En anden købte jeg sammen med min datter i en genbrugsbutik forleden: 'Min første strikkebog'. Og den sidste fik jeg for rigtig mange år siden af min kære mormor, og den har opskrifter på færøske, strikkede sjaler. Det lille hæfte er 'Mønster hæklet' af Sys Fredens.

Jeg er blevet ret vild med hæfterne af Sys Fredens og har tænkt mig at købe flere af dem. Men hvad er en musthave strikke- eller hæklebog på dansk? Hvad er dine favoritter, som du måske ligefrem vil anbefale?


2 kommentarer:

  1. Jeg har også investeret i Sys Fredens små bøger, synes de er rigtig gode. Jeg har også Politikens store strikke og hæklebog. Den er altså god som opslagsbog og idé bog.

    SvarSlet
    Svar
    1. Politikens bog, har den deciderede opskrifter, eller er det mere omkring teknikker? Måske også tips?

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...