torsdag den 22. marts 2012

Jeg har vundet endnu en giveaway!

Ok, det er faktisk over en uge siden, jeg modtog pakken med posten. Jeg har bare ikke fået taget billeder før nu. Jeg havde en idé om, at materialet skulle bruges til noget, før jeg tog billeder og lagde ud. Men jeg har ikke fået lavet noget endnu, så her er billeder af materialet.

Det drejer sig om dejligt folie til at lave sine egne wallstickers - i tre farver. De to billeder illustrerer virkelig, hvor forskelligt lyset kan være i to forskellige rum på det samme tidspunkt af dagen. Jeg tog et billede i køkkenet og ét i stuen. Folien er i sort og i to forskellige lilla nuancer.

Den giveaway, som jeg vandt, var på den skønne blog En Husmors Bekendelser, som jeg har været fast læser af, siden jeg opdagede den (for nogle uger siden). Og den var sponsoreret af Papir & Tapet, som også sendte den dejlige gevinst til mig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...