fredag den 23. marts 2012

Dagens fangst - vol. 10

Datteren og jeg sneglede os over i Bilka i går. Vi fik kigget lidt børnetøj og legetøj, købte noget mad, og så skulle undertegnede lige igennem bogafdelingen og forbi garnhylden.

Og jeg fandt 'Politikens Strikke- og Hæklebog' af Vivian Høxbro til kun 75 kr! Det er da en ret god pris, tror jeg, og da jeg har fået den anbefalet efter et tidligere indlæg om, at jeg ikke havde mange strikkebøger, nærmest fløj den ned i vores indkøbsvogn.

En hæklenål nr.2 med soft greb blev det også til.

Desuden var der en del garn på tilbud. En kasse indholdt en masse akrylgarn og en smule bomuldsgarn i farver, som udgår. Jeg tog tre nøgle bomuld og to nøgler bomulds/akrylblanding til en 10'er stykket.

Jeg rørte også ved nogle store nøgle akrylgarn med 150 gr til kun 15 kr stykket. Men jeg har ikke helt fidus til akrylgarn til at strikke eller hækle tøj af. Er det godt til andre ting som tæpper, legetøj eller andet? Dukketøj ville jeg godt kunne strikke af det, og har også en lille smule i lageret. Men hvad bruger I andre akrylgarn til?

Og så snuppede jeg noget mere strømpegarn. To nøgler i tøsefarver fra en tilbudskurv til 12 kr stykket, mener jeg. Det er jo billigt, for garnet er i udmærket kvalitet.

Og jeg snuppede lige 4 nøgle til normal pris til det tæppe, jeg er i gang med at hækle til min søn. De var mange fine farver, men kun få, der helt opfyldte kriterierne for farvevalget til tæppet. Især det grønne er jeg ret vild med, og jeg bliver nok nødt til at snuppe et nøgle mere af det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...