tirsdag den 20. marts 2012

Babushka # 2

Jeg har allerede fortalt i et tidligere indlæg om min glæde ved Babushka-dukker. Der er noget fristende ved at åbne dem og se, hvad der gemmer sig indeni (ligesom ved smukke, små æsker og skrin). Samtidig har jeg minder om, at min mormor havde en gammel Babushka, som jeg fik love til at lege med, da jeg var helt lille.

Jeg har som tidligere nævnt en lille samling. Og denne er min absolutte yndling i øjeblikket (har været det længe og bliver nok ved med at være det). Jeg fik den af min søster for et par år siden. Hun havde fundet den på et loppemarked til omkring en 10'er og tænkte straks, at den var noget for mig.

Jeg aner intet om oprindelse eller alder. Men er den ikke bare nuttet?

3 små grise, 1 lille ulv og 1 lillebitte hus. I god stand endda. Jeg har aldrig set en Babushka, der ligner denne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...