søndag den 18. marts 2012

Genbrug af Kusmi-dåser

Hvordan genbruger I de smukke Kusmi-te dåser?

Jeg er glad for smagen af Kusmi-te. Vi køber og drikker flere forskellige varianter og har efterhånden nogle tomme dåser i forskellige størrelser stående. De er simpelthen for smukke til at smide ud!

Jeg har set dem brugt til planter/krydderurter, og det er jo en god idé, som er lige til at kopiere. Og ellers kan man jo bruge dem til opbevaring af lækkerier eller smådimser, eller bare lade dem stå til pynt.

Men kender I til andre geniale måder at genbruge disse smukke og farvestrålende dåser?


5 kommentarer:

 1. Hmm, jeg tænker vatpinde og vat rondeller. Eller så karse i, eller de små dåser med bodylotion til rejsebrug, til småpenge osv. God søndag :0)

  SvarSlet
 2. Sikke nogen smukke dåser , drikker ikke the, så kender dem slet ikke.

  Men de ser ud til at ville være gode at have knapper i :-9

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Ja, de er fine til alle slags smådimser. Jeg håber dog at finde noget rigtig originalt at bruge dem til. Jeg har Googlet en del, og også kigget på Pinterest, men der viser sig ikke rigtig noget. Hm...

  SvarSlet
 4. Hej Gudrun.
  Ja, jeg elsker dem også!
  Jeg bruger dem mest til the. Altså fylder dem bare op med noget nyt.
  Jeg har SÅ ufattelig mange dåser af en hver art... Men hvis ikke jeg havde det, ville jeg bruge dem til knapper, tryklåse, sikkerhedsnåle og al den slags sygrej :).
  Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er jo også dåseholiker, så jeg har rigtig mange dåser. Skal måske have taget billeder og lagt ind på et tidspunkt. Jeg fylder også op med te, hvis det den slags, som står på dåsen. Men ellers står de tomme.

   Nå, jeg kommer nok bare til at bruge dem til smådimser i min krea-afdeling, hvis ikke jeg kommer på noget helt genialt og usædvanligt. Jeg vil jo ikke begynde at betrække dem med papir e.l. da de er så fine i sig selv.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...