onsdag den 29. februar 2012

Strømper igen...

Jeg er endelig blevet færdig med strømperne til manden! De er prøvet og godkendt. Og så er jeg kommet i gang med endnu et par til mig selv. De er noget mere spændede at strikke end mandens ensfarvede grå, da garnet er 'selvstribende' og farverne skifter på dejligste vis.

Så noget kan de stille nattetimer alligevel bruges til, når der er pauser på arbejdet. Ikke de vilde kreative udfoldelser, men jeg får da produceret...


5 kommentarer:

 1. Hihihi min mor har strikket et par i det der selv stribede garn til Fruen min :-)

  Det ser fedt ud !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er ret sjovt at strikke, for man ved ikke helt, hvordan det kommer til at se ud. Især ved den første strømpe, selvfølgelig. ;)

   Slet
  2. Din hæl ser pæn ud !!! Burde snart tage tyren ved hornene og komme i gang igen...

   Slet
 2. Jeg er vild med hjemmelavede sokker, men har desværre aldrig selv lavet nogle. Er ikke sikker på jeg kan lave hæl!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ikke svært at lave hæl. Jeg har ikke nogen opskrift. Jeg lærte det af en veninde for rigtig mange år siden, og det ligger ligesom bare i fingrene. Svært er det ikke, man skal bare lige prøve det.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...