søndag den 24. november 2013

Hæklede juletræer


Jeg blev færdig med disse små hæklede juletræer i forgårs og havde tænkt mig at hækle flere her i weekenden, men så blev jeg syg. Faktisk er vi alle fire syge, og jeg har ligget i sengen siden i går morges. Er I også ramt af virus?

Jeg hæklede disse fire grønne juletræer i rester af bomuldsgarn, men de kan jo hækles i al slags garn - og i alle farver. De er hæklet i stangmasker, dobbelte og fyldt med en lille smule fyldvat. De er hæklet sammen med fastmasker på retsiden.

Jeg overvejer at brodere lidt pynt på dem. Men jeg kan faktisk godt li' dem sådan helt enkle. Dog skal de nok have en anden tråd.

Dette er det første julepynt, jeg har lavet i år. Jeg er nok lidt sent ude, tror jeg. Er du godt i gang med at lave julepynt?

4 kommentarer:

 1. God bedring. Jeg har mange syge elever for tiden, så mon ikke der florerer en del sygdom for tiden.

  De er rigtig søde, de juletræer og meget enkle. Selv er jeg ikke gået i gang med det, der ligner julepynt. Det kan være, jeg slet ikke får lavet noget i år. Det skulle da lige være den vante adventskrans og dekorationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg tror helt klart, der må være noget i luften, siden vi alle fire er syge - men ikke alle er blevet det på samme tid.

   Jeg har ikke lavet en eneste dekoration endnu. Ej heller har jeg gang i adventskransen. Det er jo helt forfærdeligt, jeg er sent ude. Især taget i betragtning, at jeg hører folk snakke om juletræ, og synes, jeg kan se ét inde ved en af genboerne. Kan det mon passe?

   Slet
 2. Det er nogle rigtig søde juletræer - og det ser godt ud, at de er i forskellige grønne nuancer.

  Jeg har gang i at hækle og strikke årets adventskrans, men ellers har jeg ikke noget, som der egentlig skal laves.
  I næste weekend skal årets dekorationer laves, og heldigvis er adventskransen ikke sådan en i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på at se din adventskrans :)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...