lørdag den 6. juli 2013

Trendsales Giveaway - 90 VIP + 50 klip

Denne giveaway er nu færdig 

Sponsoreret indlæg - Giveaway

Jeg skyder min første giveaway nogensinde i gang i dag. Den er sponsoreret af Trendsales.dk, som giver 90 dages VIP medlemskab og 50 klip til den heldige vinder.

Jeg har i årevis været medlem af Trendsales og har brugt det on and off. Jeg har især solgt børnenes aflagte tøj og har jagtet gode handler med tøj og ting til hjemmet. Jeg har flere gange overvejet, at jeg kunne sælge ting, jeg har lavet. Men jeg er endnu aldrig kommet i gang med det. Men nu står den på tre ugers ferie (efter bare en enkelt nattevagt i nat), så der er da tid til at give mig i kast med noget nyt.

Hvis du vil vinde denne giveaway, skal du bare lægge en kommentar til indlægget. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at blive fast læser og dele denne giveaway med venner og bekendte, men det er ikke et krav. Sidste frist for deltagelse er den 15. juli, 2013, kl. 23:59. Vinderen trækkes dagen efter.

Gør det muligt for mig at kontakte dig enten via din blog eller email.37 kommentarer:

 1. uh hvor lækkert det kunne være at vinde den :)

  maibritt // http://nudenailsnever.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Wow en helt fantastisk præmie. Jeg elsker selv trendsales, jeg køber, sælger og bytter, så det er da bare en skøn præmie, den bedste hidtil! Jeg er ny følger af din blog, og normalt følger jeg ikke kreative blogge som denne, men jeg blev da helt fanget. Glæder mig til en masse gør det selv mod.

  Knus Alberte. :)

  SvarSlet
 3. Uh, her vil jeg også gerne være med!

  Jeg sælger mest og forsøger ikke at købe for meget, og det fungerer fint....i perioder :)

  /Helle
  hdl1010@live.dk

  SvarSlet
 4. Den vil jeg gerne vinde, jeg er der også on and off, og lige nu off. ;)
  Håber meget jeg vinder.
  Mvh Majbrit

  majbrit_t@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Ih det kunne være SÅ lækkert at vinde!
  hendec@hotmail.dk

  SvarSlet
 6. Love love love trendsales. Jeg vil gerne være med :-)

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 7. Deltager helt klart :-)
  christinagirl@hotmail.dk

  SvarSlet
 8. God ferie :-D
  Er også bruger på Trensales gennem flere år så deltager gerne og X fingre :-)
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 9. God ferie :-D
  Er også bruger på Trensales gennem flere år så deltager gerne og X fingre :-)
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 10. Uhh elsker også trendssales !
  Fh2000@hotmail.dk

  SvarSlet
 11. Ej hvor lækkert! :-D
  Ablondemess@live.dk

  <3
  www.ablondemess.dk

  SvarSlet
 12. Suveræn præmie :) Jeg har ikke været medlem af Trendsales så længe. Jeg tilmeldte mig, fordi jeg ville købe noget og her for en måned siden til min fødselsdag fik jeg 14 dages VIP, så jeg tænkte, at nu skulle jeg altså prøve at sælge. Det fungerer så godt :) Jeg kunne blive helt afhængig af TS :)

  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 13. Elsker Trendsales - og er pt ikke VIP da jeg ikke synes pengene har været til det så det ville da være fedt at vinde <3

  Rigtig god sommer til dig

  /saraberg88@live.dk

  SvarSlet
 14. Jeg vil meget gerne deltage - trænger til at få solgt ud i garderoben :-)

  SvarSlet
 15. Deltager! :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 16. lige hvad jeg kan bruge
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 17. Lækker præmie :-) Jeg er også på Trendsales on/off, i øjeblikket off, men vil gerne bruge det mere :-)
  Jeg har delt og følger dig.

  stella.lundberg.fischer@gmail.com

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...