søndag den 21. juli 2013

Morgenkaffe - og en god bog

I disse dage består min morgenkaffe - og gerne også min eftermiddagskaffe - af den iskolde slags. Gerne i haven med en god bog.
 
Min mand drikker kaffe om aftenen, hvilket jeg sjældent gør. Og da han altid laver for meget, kan jeg nemt lade det afkøle og gemme det til at lave min iskaffe om morgenen. Det er nemt. Jeg hælder bare kaffe og mælk (nogenlunde det samme af hver), brun farin og nogle isterninger i blenderen og blender det godt. Voila! Dejlig kold og skummende is-café latte.

 
PS: Bogen på billedet er min yndlings indretningsbog "Elsk dit hjem" af Ranvita La Cour. Køb den, hvis du støder på den. Den er ikke ren feng shui men en dejlig, livsbekræftende og tankevækkende bog. Og så er den en fryd for øjet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...