tirsdag den 30. juli 2013

A Beautiful Mess - iPhone App

Jeg har leget lidt med en iPhone app, som jeg downloadede for et stykke tid siden. Den hedder 'A Beautiful Mess' og er til at redigere billeder: tilføje tekst, rammer, doodles og filtre. Og den spiller godt sammen med Instagram. Desuden er den gratis at downloade og bruge, men man kan købe sig til ekstra effekter inde i selv appen.
 
Her har jeg taget et billede af min garnreol og hurtigt tilføjet noget tekst og kanter øverst og nederst. Man kunne sagtens være mere fantasifuld. Men jeg ville gerne vise, at man sagtens kan lave sjov på få sekunder.
 

Appen er lavet af pigerne bag bloggen ABeautifulMess.com. Besøg den! - og du vil ikke fortryde det. De har for eksempel masser af brugbare tips til, hvordan man kan tage bedre billeder. Foruden kreative projekter, indretning, mode, opskrifter og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...