fredag den 12. juli 2013

Håndarbejde i haven

Ja, det er titlen på Arne & Carlos' bog, jeg hentyder til. Og det har også været temmelig aktuelt for mig i et stykke tid nu. 

Jeg lånte bogen på biblioteket i går og er ved at bladre og læse lidt i den nu. De strikkede dukker og dyr er ikke lige noget for mig, må jeg nok indrømme, selv om de nu er søde. Men jeg er ret vild med flere af deres andre projekter i restegarn. For eksempel er dette helt enkle tæppe genialt til at få brugt mange forskellige rester på nem vis.

Det ligner for øvrigt lidt et tørklæde, som jeg strikkede til min søster i julegave. Jeg har siden tænkt på at strikke et tørklæde til mig selv også. Men måske jeg nu skulle overveje et tæppe i stedet for...

1 kommentar:

  1. Arne og Carlos er bare de sejeste strikkere. Jeg er vild med dem og ligesom dig, så er jeg ikke så stor fan af deres dukker, men bamserne de har strikket i strømpegarn er jeg fan af. Tak fordi jeg måtte læse med. Venligst Mette DJ

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...