onsdag den 17. juli 2013

Widgets

Jeg har altid været lidt af en nørd - indenfor mange områder. Nogle gange interesserer jeg mig intenst for et emne for så at forlade det igen efter kortere eller længere tid. For år siden fangede computere, internettet, animationer og hjemmesider min interesse. Mit forhold til disse emner er noget mere afslappet nu. Jeg er bruger men ikke nørd mere.
 
Men så har jeg opdaget widgets til min blog! Og ja, jeg kan godt se, at jeg er ved at overdrive. Men nu afprøver jeg altså nogle ting. Hvis du synes, bloggen skifter udseende lige lovlig meget her for tiden, så husk på, at jeg får nok af at prøve forskellige widgets snart, og så bliver det hele roligt igen.
 
Lige nu er der for eksempel en Instagram widget øverst i sidepanelet. Da er da sjovt at prøve! Og der er også kommet forskellige andre widgets ude i sidepanelet. Kan du spotte dem?


Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

  1. Elski tá nøkur tíma okkurt serliga gott - kundi hugsa mær undirvísing í øllum hasum tú nevnir :)

    SvarSlet
    Svar
    1. :) Ja, nógv er spennandi. Og so at binda og hekla. Tí blívi eg aldrin troytt av.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...