tirsdag den 9. juli 2013

Kreativt rod?


Hah! Jeg ville være fuld af løgn, hvis jeg prøvede at påstå det!
 
Jeg har flyttet mit krea-rod fra et hjørne til et andet. Jeg har skubbet tingene til side, så der nu er en lille plads til computer på mit arbejdsbord. Og jeg er glad for at være tæt på vinduet, så jeg kan holde øje med børnene, der leger udenfor, og der er masser af lys. Men ellers er jeg ikke kommet meget videre. Hylderne er stadig ikke kommet op, og jeg har inddraget vindueskarmen til æsker. Desuden er garnkurvene under bordet overfyldte, og der ligger ledninger og roder.
 
Men jeg søger jo zen, så jeg lader mig ikke gå på af rodet. Jeg flygter bare fra det! Enten ved at lave mine kreative ting et andet sted, eller ved at lade som om kun mit lille hjørne af bordet eksisterer, når jeg sidder ved det.
 
Til gengæld ser garnreolen stadig ok ud. Den bliver reorganiseret, hver gang der opstår for mange tomme huller. Så der forekommer udskiftning og opfyldning en gang imellem. Og alle de dejlige farver indbyder virkelig til at gå i gang med alverdens projekter. Og ellers giver det bare glæde at se på dem i dagligdagen.
 
 

4 kommentarer:

 1. tror i er mange der har det sådan. Gad godt jeg var et ordensmenneske

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget tydeligt, hvilke områder vi har prioriteret at få styr på, efter vi flyttede for nogle måneder siden. Krea-hjørnet var ikke et af de områder. Men jeg skal nok få styr på det før eller senere, så jeg kan få adgang til alle mine ting.

   Slet
 2. Dejlig garn reol, der bestemt giver lyst til kreativitet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Og så er det godt, at den står på den anden side af døren i forhold til bordet. For så tiltrækkes øjet af reolen og væk fra bordet. ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...