tirsdag den 16. juli 2013

Vinder fundet i Trendsales Giveaway

Ved midnat var fristen ude for deltagelse i min første giveaway nogensinde. Gevinsten var et 90 dages VIP medlemskab til Trendsales.dk samt 50 klip til brug derinde. Der var 18 deltagere, og jeg har nu fundet vinderen ved hjælp af Random.org.

Og vinderen er # 17
 
Tillykke!
 
Jeg kontakter vinderen via email og informerer hende. Hun får så to uger til at kontakte mig igen, så jeg kan formidle gevinsten til hende. Er der ingen kontakt efter fristens udløb, trækker jeg en ny vinder.
 
Jeg vil gerne sige tak til alle, der deltog i min første giveaway. Og tusind tak til alle, som blev faste læsere, selv om det ikke var et krav. Jeg håber, I vil blive hængende og læse med. Der kommer flere giveaways i fremtiden - med forskellige slags gevinster. Og indholdet på bloggen afhænger som altid af kreativiteten i min hverdag.


Med venlig hilsen,
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...