lørdag den 27. juli 2013

Jeg fortsætter...

...med at strikke på tæppet, som jeg forleden overvejede at trævle op og skrev om i dette indlæg. Jeg har endda købt mere gråt garn.
 
Min plan er nu at fortsætte med den grå som bundfarve og så at strikke videre, hver gang jeg har en rest i garn, som passer til tæppet. Indtil videre har jeg stadig en del rester, så jeg kan strikke i et stykke tid. Når de små rester er færdige, må tæppet ligge og vente, indtil jeg har mere at supplere med.
 
Det kan altså godt gå hen og blive til et rigtigt evighedsprojekt. Men det gør ikke noget. Det er nem og hyggelig strik, som man kan sidde med, når man ikke skal koncentrere sig for meget. Sådan et projekt er også godt at have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...