mandag den 8. juli 2013

Skóleistar i børnestørrelse

 
I aftes blev jeg færdig med et par skóleistar til min datter. Hun bruger størrelse 31-32, og disse passer nøjagtig til hendes fødder. Der er ikke noget rum at give af. Så jeg bliver nok nødt til at lave endnu et par, som er en lille smule større. Hun synes, de er hyggelige. Og lillebror har også bestilt et par, så jeg ved, hvem jeg skal strikke til næst.
 
 

2 kommentarer:

  1. De er da rigtig søde! Jeg kan godt forstå, at lillebror også gerne vil have et par.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Jeg er næsten færdig med dem til lillebror. Og han glæder sig trods sommervarmen.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...