tirsdag den 9. juli 2013

Strikkemagasin 7 - 2013

For få dage siden blev jeg fristet til at købe Alt Om Håndarbejdes Strikkemagasin 13, 2013. Jeg har opsagt mit abonnement, da jeg jo aldrig vil kunne få tid til at bruge alle de opskrifter. Jeg har så beholdt Kreativ Strik, som ikke udkommer ligeså ofte. Men der stod jeg en tidlig morgenstund hos bageren efter en lang nattevagt, og så kaldt magasinet på mig fra stativet. Og det kom med hjem...
 
 
Og der er jo fine opskrifter i bladet, lavet af dygtige designere. Men ikke så meget som jeg bare må lave. Dog fangede nogle ting min opmærksomhed.
 
Denne grønne bluse har så frisk en farve, at den bare skriger "sommer". Og så minder snittet mig en smule om en kjole, jeg strikkede til mig selv i 1992, hvis jeg husker rigtigt.
 
 
Jeg falder altid for hæklede blomster. Og jeg har en stor svaghed for det garn, der er brugt til det hæklede sjal - nemlig Angel fra Permin.
 
 
Endnu en gang faldt jeg for en opskrift af Lene Holme Samsøe. Denne hæklede og strikkede kjole er jo rigtig fed. Desværre er den for lille til min datter. Men måske jeg kan lade mig inspirere...
 
 
Denne kjole ville nok ikke klæde mig. Jeg har ligesom ikke figuren til den. Men hvor er den bare vanvittig flot!
 
 
Den blå bluse er i et fint snit, som nok ville klæde mig. Måske med længere ærmer.
 
 
Jeg elsker striber! Og så ser denne opskrift ud til at være særdeles anvendelig - også uden striberne. Desuden tror jeg, at jeg har kilovis af garn der passer i tykkelsen, så jeg har nærmest ingen undskyldning for ikke at strikke trøjen til min datter.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...