onsdag den 10. juli 2013

Kreativ Strik 3 - 2013

Det sidste Kreativ Strik (nr. 3, 2013) lå i min postkasse for et stykke tid siden. Men der er virkelig mange fine ting i, så jeg synes, jeg vil lave dette indlæg og varmt anbefale bladet. Der er især mange flotte bluser/trøjer/toppe til kvinder. Desuden var der tøj til baby og små børn, hvilket ikke er så aktuelt for mig, da min yngste snart bliver 4 år. Og der var nogle finurlige små hæklede sager til hjemmet. For min skyld måtte de gerne have nogle flere af disse små projekter med hver gang.
 
Toppen på forsiden er virkelig flot, synes jeg. Og den ser også ud til at være sjov at hækle. Men den ville ikke klæde mig, så jeg laver den nok ikke.
 
 
Til gengæld ville denne bluse kæde mig fint. Måske jeg ville style anderledes, men den er helt klart et bud på noget, jeg kunne finde på at lave til mig selv.
 
 
Det samme gør sig gældende for denne røde sag. Jeg elsker farven og den afslappede stil.
 
 
Og det samme kan siges igen om denne blå trøje. Desuden kunne jeg her lære en ny strikketeknik, hvis jeg gik i gang med den.
 
 
Jeg har altid haft en svaghed for snoninger, og jeg elsker at strikke dem. Men jeg synes ikke, de klæder mig, hvis de bliver alt for chunky. Denne trøje er dog et godt bud på, hvordan de kan bruges. Og så er snittet bare superbehageligt, kan jeg forestille mig.
 
 
Jeg skal virkelig beherske mig for ikke at nævne de allerfleste af de flotte overdele i bladet. Så jeg tager kun én til, som jeg også synes, må være noget så behagelig at have på. Måske man også kunne lave den med en slags ærmer?
 
 
Og til slut var der disse søde, hæklede planter. Der var også hæklede kaktusser i bladet. Samt andre hæklede ting til hjemmet.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...