mandag den 8. juli 2013

Hæklede oldemorfirkanter

Jeg hækler oldemorfirkanter igen!

Jeg havde nogle liggende, som jeg hæklede til min søns tæppe af oldemorfirkanter. Jeg brugte dem ikke til tæppet, da de var for små. Garnet viste sig at være tyndere end alt det andet garn, jeg havde brugt, selv om det ikke burde være det ifølge informationen på banderolen.

Nu hækler jeg så nogle flere firkanter i det samme garn. Blå og grønne bliver de. Og de skal komme min søn til gode - sådan da. De bliver hæklet sammen til et tæppe til hans build-a-bear hund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...