onsdag den 10. juli 2013

Skóleistar til min søn

Disse blev jeg færdig med i aftes, og min søn tog dem på i morges, da han stod op. Jeg havde lagt dem parat til ham, så han kunne blive overrasket over at finde dem. Og han blev også glad. Han blev også forkælet med en chokoladekiks lidt senere, og det har allerede sat sine spor på hans skóleistar.
 
Da de er små (str. 27), og jeg har brugt strømpegarn med lange farveskift, fik de tilfældigvis hver sin farve. Men det gør slet ikke noget. Min søn synes, det er nogle seje, blå skóleistar, siger han. Men han ville ikke posere for kameraet med dem på sine små fødder.

Jeg strikkede i dobbelt tråd i strømpegarn med en løbelængde på 210 meter pr 50 gram. Jeg brugte mindre end ét nøgle til dem, så der er en god rest tilbage til andre sjovt projekter.

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med skóleistar, de er dejligt nemme at strikke og skønne at have på

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...