lørdag den 13. juli 2013

Se min rose

Da vi flyttede ind i lejligheden i februar, så jeg i haven en lille kvist med torne på. Anlægsgartneren, som var forbi ved månedsskiftet februar/marts, fortalte mig (som jeg allerede havde gættet), at det var en rose. Men hun tvivlede på, at der ville komme blomster på.

I løbet af de sidste to måneder har vi gået og iagttaget, at kvisten faktisk er vokset, har fået blade på og for kort tid siden også tre blomsterknopper. Og i dag så vi, at den første rose er sprunget ud. Den er gul. Jeg har altid elsket gule roser.Er der så nogen, der ved, hvad dette er for én? Det er ikke en form for græs eller almindeligt ukrudt. Den vokser på en meget hård stilk, næsten som en lille gren, og der er flere blade på, som man måske kan se på billedet. Der er begyndt at komme flere af dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...