søndag den 14. juli 2013

Morgen Smoothies

Jeg har været alene hjemme med børnene siden i går. Vi har alle ferie. Og vi dovner. Jeg havde lyst til nem morgenmad, så jeg besluttede at lave smoothies til os.
 
Der er desværre frugter, jeg selv er allergisk overfor, så udvalget falder aldrig på de gængse æble og pærer, medmindre de skal bages. Til gengæld havde vi her til morgen nogle overmodne bananer, som ville være perfekte i en smoothie. Masser af frosne bær havde vi i fryseren. Og det er dejligt med noget frossent i en smoothie, så man slipper for at komme isterninger i den. De frosne bær var noget sure, så jeg kom sukker i, for at tilfredsstille børnenes smagsløg, som er noget mere sarte overfor det syrlige end mine egne voksne smagsløg.
 
Når jeg laver smoothies bruger jeg bare de ting, vi har på lager. Denne smoothie blev ret tyk og med en dejlig frugtrig smag.


Morgen smoothies med bær og bananer
Opskrift til ca. 3 portioner

2½ meget modne bananer
160 gr frosne blandede bær
50 gr frosne blåbær
2 dl kærnemælk
1 godt drys vaniljepulver
5 tsk sukker (eller efter behag)

Kom det hele i blenderen og blend indtil den ønskede konsistens er opnået. Server i højt glas med sugerør. Evt. pyntet med et mynteblad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...