lørdag den 20. juli 2013

Måske jeg overdrev lidt...

Jeg har været på garnrov! Det er jo lang tid siden sidst. Og i går var datteren og jeg både forbi Yarnfreak og Søstrene Grene, og jeg slæbte kilovis af farvestrålende garn med hjem. Zpagetti og bomuld hamstrede jeg. Og andre småting!
 
 
 
Da jeg kom hjem havde posten også været med en pakke fra Lilula.dk. Leveringen tog mindre end et døgn! Jeg havde bestilt to bøger og nogle organzaposer. Og det var bare så fint indpakket. Den handel var en udelt fornøjelse, må jeg sige.
 
Jeg har haft lejlighed til at bladre begge bøger igennem. Og de er både fine og farverige og fulde af idéer. Jeg er især vil med den med firkanterne. Men jeg har nu også en stor svaghed for oldemorfirkanter.
 

Min datter var vild med træet udenfor Yarnfreak. Det er yarnbombet med pomponer for at tiltrække opmærksomhed til butikken, som ligger lidt gemt omkring hjørnet. Hun var nødt til at posere ved siden af træet.
 
 

4 kommentarer:

 1. Ja - men den slags overdrivelse kan jeg godt forstå. Jeg har aldrig brugt Zpagetti-garn. Men sidder lige nu iført min nye yndlingstrøje (som jeg har købt) i zpagetti. Og den var dyr, reststrikket nærmest i frikanter, det må jeg kunne gøre bedre og billigere selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig set en trøje strikket i Zpagetti. Er det én, man kan finde online?

   Slet
 2. Jamen dog, sikke da en handel. Hvad skal du bruge zpagettigarnet til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev til ret meget ;) Jeg hækler tæpper af Zpagetti. Og så har jeg selvfølgelig idéer om, hvad jeg kan bruge eventuelle rester til også.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...