lørdag den 11. februar 2012

Dagens fangst - vol. 5

For et par dage siden modtog jeg garn fra Tyrkiet! Jeg fik anbefalet en webshop for et par uger siden og fik endelig taget mig sammen til at lave en prøvebestilling.

To pakker med garn, 4 nøgler à 100 gr (jeg vil strikke noget til børnene), en rulle med sølveffekttråd og en hæklenål nr. 8. Alt virkelig billigt. Fragten koster lige så meget som varen. Alligevel er det billigt.

De viser priserne i DKK. Det blev leveret på kun 2 dage. Jeg betalte med Paypal, men de tager også de gængse kreditkort. Ingen problemer med told. Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne webshop og kan kun anbefale den. Nu mangler jeg bare at strikke noget med garnet for at prøve det. http://www.iceyarns.com/


I går var det igen balletfredag - jeg tog datteren til balletundervisning ved Klostertorv i Århus. Jeg havde desværre ikke tid til den vilde snusen omkring i Latinerkvarteret. Men jeg var inde i Krutter, som stadig har nogle ting på udsalg og har fået en masse nye ting. Jeg faldt især for bluserne med drengeprints fra Småfolk. Men der var så mange fede, som min søn ville have elsket, at jeg slet ikke kunne beslutte mig for én, så jeg købte ingenting.

Til gengæld fandt jeg den fedeste uglepude fra et mærke, som jeg slet ikke kendte i forvejen: Ani-mal. Det er dansk, og man kan læse lidt om det her: http://www.ani-mal.dk/. Puden kostede 399 kr, og det syntes jeg bare var for meget. Men jeg gik hjem og googlede og fandt den til 220 kr hos Butik Zebra, og så slog jeg til! Er den ikke fin?


Jeg var ellers ikke hoppet på ugle-trenden, men sjovt nok blev det i går til to gange ugler. Jeg var nemlig forbi Netto igen og fandt de sødeste små træklemmer med ugler på, som jeg lige købte 8 stk. af. Farven lilla lokkede selvfølgelig også ;)

Jeg var igen forbi Nettos billige garn og købte noget tykt uldgarn i lilla/pink farver. Købte 5 nøgler og tænker, at dem kan jeg da altid bruge til et eller andet. Eller også kan min datter bruge det.

Endvidere fandt nogle udstikkere, dem som på engels vist nok hedder noget med 'plungers'. De kostede 39 kr for 3 stk, og de havde vist 4 forskellige motiver. Jeg valgte sommerfugle og nogle små blomster. De bliver helt perfekte til at udstikke motiver i fondant. Og hvis ikke de er i god kvaliltet, så gør det ikke så meget, da de jo var ret billige.

Desuden har jeg nu skiftet fra ELLE til HENDES VERDEN!!! Ja, jeg havde pludselig lyst til et blad med nogle opskrifter på nørklerier. Jeg kan godt undvære artiklerne. Og har stadig lyst til at læse skønheds- og modesektionerne i ELLE. Kunne man måske kombinere det bedste fra begge blade og udelade resten?


2 kommentarer:

 1. Ugler er fantastiske.
  Var det forøvrigt i netto du fandt udstikkerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var i Netto i fredags. De havde 4 slags, så vidt jeg husker.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...