søndag den 5. februar 2012

Dagens fangst - vol. 4

I fredags var jeg med min datter til balletundervisning i den indre by i Århus. Det gør vi hver fredag. Bagefter kan vi godt li' at gå lidt i byen og hygge. Hun vil ind i Magasin, jeg er gladere for Latinerkvarterets små butikker. Heldigvis ligger det hele tæt på hinanden.

I fredags tog vi dog Nørre Allé samt et par sidegader og fandt nogle småting. Vi var bl.a. i Fandango, hvor jeg slet ikke kunne overskue hele udvalget men bare købte en lækker hæklenål nr. 12 (med guldglimmer!) samt noget tykt, pink uldgarn til min datter, så hun kan komme i gang med at hækle. Hun har allerede hæklet et lille tørklæde (luftmasker) til en lille hest, hun købte i en genbrugsbutik samme dag.

I en anden genbrugsbutik fandt vi en strikkebog til børn, som hedder 'Min første strikkebog'. Det går mest ud på at strikke dukker, bamser og dukketøj. Men opskrifterne ser meget nemme ud, og de kan garanteret varieres i det uendelige. Min datter kan dog ikke læse endnu, så bogen skal foreløbig bare bruges til inspiration.


Før jeg hentede min datter i børnehaven for at tage hende til ballet, var jeg et hurtigt smut igennem Netto. Jeg fandt en pakke med 24 forskellige tyller i akryl. Der var nogle varianter, som jeg ikke har i forvejen. Og mon ikke de virker ligeså godt, selv om de er i akryl? Jeg glæder mig til at få dem prøvet. De kostede 89 kr, så det er jo ikke alverden.

Desuden snuppede jeg lige noget af deres billige garn: 'Rustik', 80% uld, 20% polyamid. Det er ret fint, hele 200 m/50 gr. Købte 5 nøgler i en grålilla nuance. Mon det kan bruges til et sjal?

3 kommentarer:

 1. Hej , jeg faldt lige over din blog , da jeg selv er vild med genbrug hopper jeg lige på som fast læser. Og lige en ting til , kan du fortælle mig hvor latinerkvateret ligger i Århus,det lyder som et besøg værd.Hilsen Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, og velkommen til. Latinerkvarteret i Århus er nemt at finde. Hvis man placerer sig på Store Torv, lige ved domkirken, så ligger gågaden og alle high-street butikkerne syd derfra, imens de små gader og butikker i Latinerkvarteret ligger nord derfra. Du kender kvarteret på de gamle huse, brolagte gader og en masse specialbutikker.

   Slet
  2. Tak skal du have ,det skulle være til at finde næste gang jeg kommer til staden, man bor jo derude hvor kragerne flyver baglands for ikke at få sand i øjnene. Hav en god dag.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...