fredag den 10. februar 2012

Nattevagter dræber kreativiteten!

Jeg har igen har en række nattevagter, 4 i denne omgang. Og i løbet af disse nattevagter har jeg da fået strikket lidt på mine strømper og læst nogle kreative blogs i pauserne, men jeg har intet andet fået lavet udi det kreative! Det er så dræbende for kreativiteten at sove hele dagen, være vågen hele natten, og ellers gå og ligne en hængt kat resten af tiden...

Nu er jeg nok ved at komme over det, så forhåbentlig kommer der noget i gang igen snart!

Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

  1. Hej Gudrun, jeg kan godt forstå det du siger om nattevagt, er selv nattevagt på 18.år men så får jeg det mere ud af de uger jeg har fri( har jo fri hver annden uge).Men man syntes jo at det er spild af gode dagstimer at ligge og sove, ikk.Men jeg syntes nu du få lavet meget,og jeg følger din blog med spænding.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, der kommer så meget mere ud af det, når man har fri. Jeg har fri 6 dage ad gangen, undtagen når der så er møder e.l., og jeg får så meget mere ud af timerne, når jeg ikke har været på vagt.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...