søndag den 12. februar 2012

Ansigtsmaling...

Min datter har længe plaget om at få noget ansigtsmaling. Og da jeg ikke helt har fidus til den ansigtsmaling, man kan købe i de gængse legetøjsforretninger, krævede det en tur i Panduro Hobby for at få noget uden alle mulige skadelige stoffer.

Der var jeg så i fredags og købte et kit. De koster da en formue! Men ansigtsmaling skulle der til. Og i går gik vi så i gang med at male.

Jeg har aldrig prøvet det før og var derfor glad, da datteren valgte noget så enkelt et motiv som mariehønen. Det kunne jeg da lige finde ud af, tænkte jeg. Og resultatet skabte da også glæde. Nu bliver jeg så bare nødt til at male et nyt motiv hver weekend, er jeg bange for. Hun har bestilt en sommerfugl til på lørdag...

2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...