torsdag den 2. februar 2012

Dagens fangst - vol. 2

Jeg har været i den lokale genbrugs i dag. Nogle gange finder jeg absolut intet, jeg har lyst til at få med hjem. Andre gange er der så meget, at jeg virkelig er nødt til at lægge bånd på mig selv. I dag var en ok dag. Jeg fandt nogle søde småting og bøger, men ikke noget virkeligt 'guld'. Jeg er dog ganske godt tilfreds med, hvad man kan få for stort set ingen penge, imens man støtter et godt formål.
Jeg fandt en sjov bog fra 1987 om boddækning. Det er sjovt at se noget så 80'er-agtigt. Jeg bladrede lige igennem og så, at den indeholder flere anvisninger til at lave bordkort, bordpynt o.l. selv og til at folde servietter. Det kunne man da godt få noget sjov ud af.

I kassen med gammelt håndarbejde fandt jeg en helt fin, gammel hæklenål, 10 gardinringe og to små duge eller mellemlægsservietter, eller hvad det nu er. Den ene er hæklet, den anden kniplet. De trænger til at blive rengjort. Men jeg kan sagtens forestille mig, at de kunne blive en del af et fremtidigt projekt.

En gammel træbøjle tog jeg også med hjem gratis. Nogen har betrukket den med noget helt forfærdeligt stof. Den skal strippes og ombetrækkes med noget, jeg selv laver. Endnu et fremtidigt projekt.

Jeg fandt en kop med tegninger og fransk skrift til min søn. Vi har i forvejen en kop og nogle tallerkener i serien. Ganske fint, når nu far er franskmand. Ungerne skulle helst få et normalt forhold til sproget, og så er det fint at omgive sig med det til daglig.

En lilla kande/mælkekrus fra Netto blev det til. Jeg faldt for farverne. Lyslilla med mørkelilla prikker.

En urtepotteskjuler med nogle sjove snirklede mønstre, også med lilla farver samt gul. Jeg faldt igen for farverne.

Et tin/aluminium fad i lille størrelse. Gad vide, hvad jeg tænkte på!?! Måske til noget servering eller til at pynte med glimmer eller perler og siden stå på datterens smykkebord.

Nogle bøger, som skal læses udelukkende for fornøjelsens grund, fik jeg også fat i. Og så lå magasinet MAD! nr. 2, 2012, i postkassen, da jeg kom hjem. Glæder mig til at kigge i det. Jeg kan se på forsiden, at de har opskrifter på både mormormad og citronmåne.

Og så er der lige et billede af den klare vinterhimmel, som jeg så den, da jeg gik hjem igen...

1 kommentar:

  1. Hej!

    Ja det er en sjov bog. Den har jeg også. Jeg har "arvet" den af min mor :O)

    God aften.
    Kh Randi ♥

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...