fredag den 24. februar 2012

Nuværende projekter...

Som de fleste har jeg gang i flere projekter samtidig. Et par stykker af dem er jeg faktisk træt af, men jeg har jo forpligtet mig, så jeg må hellere gøre dem færdige: bamsen til min datter og strømperne til min mand. Og ja, det er jo ikke, fordi jeg ikke vil glæde familien, men bare fordi det ikke er ret spændende projekter.

Desuden er jeg ved at hækle en pude til børnenes værelse. Og den er blevet stoppet af, at jeg stadig ikke har fået fat i en rund monteringspude. Men den får jeg snart fat i, og så må jeg se at gøre puden færdig.

Faktisk skal jeg have fat i flere runde monteringspuder, for jeg har set så mange flotte pude i blogs og på Ravelry.com, som jeg gerne vil lave. Men det skal du nok få lov til at læse mere om senere...
2 kommentarer:

 1. uhhh er også god til at gå i gang med et.. og så .. lige gå i gang med noget 2.. og 3..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan blive så inspireret af et eller andet og få lyst til at gå i gang med det med det samme, og så mister de mere trivielle projekter interessen. ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...