fredag den 3. februar 2012

Blog Award

Jeg har modtaget en blog award fra Fru Flittig. Hvor er det vildt, for det er jo ikke engang en måned siden, jeg startede min blog. Jeg har dårligt nok fundet mig til rette endnu. Tusind tak for det! Og tak for den indbyggede opfordring til at linke videre til andre blog, som jeg med glæde læser.
Med Awarden følger også nogle forpligtelser. Reglerne er som følger:

1. Linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet).
2. Give den videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere.
3. Svare på 5 spørgsmål.

Mine tanker bag nomineringerne er, at hvis de er værdige til at være på min blogroll, så er de værdige til en award. Det sværeste var at finde 5 blogs, som ikke havde mere end 100 faste læsere. Men jeg fandt disse 5, som jeg selv glædes over at læse hver gang, de bliver opdateret.

De 5 nominerede blogs er:

abelikate.blogspot.com
juhulie.blogspot.com

De 5 spørgsmål og svar:

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg har for ganske nylig fået åbnet øjnene for alle de dejlige blogs derude. Jeg blev simpelthen fanget i blogland og kunne ikke give slip. Desuden havde jeg et ønske om at få indført mere zen igennem kreative sysler i min hverdag, og jeg tænkte, at hvis jeg nu gik i gang med at dokumenter det, så ville jeg måske være bedre til at huske at unde mig selv disse stille åndehuller i hverdagen.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger rigtig mange kreative blogs, for de er bare vildt inspirerende. Og de løfter humøret på dejligste vis. Desuden følger jeg også nogle få mere filosofiske blogs, som ind imellem har nogle indlæg, som inspirerer på anden vis.

3. Favorit farve(r)?
Lilla! I nærmest alle nuancer...

4. Favorit film?
Der er ikke nogen film, der bare får mig til at smelte. Men der er to af mine DVD'er, som jeg rent faktisk vælger at se en gang imellem, fordi de er så dejlig livsbekræftende og får mig til at grine hver gang: Chocolat og Amélie.

5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Honduras i Mellemamerika - fordi jeg var der på to længere ophold i min pure ungdom, og har bevaret nogle venskaber der, som jeg gerne ville genopfriske. Desuden ligger det ud til Caribien, og der dejlig musik og mad, samt sommer og solskin en stor del af året.

Færøerne - fordi jeg er færing og savner min familie deroppe mere og mere med alderen. Ok, jeg kommer derop med mand og børn mindst en gang om året, men for min skyld, måtte det gerne være noget oftere.

2 kommentarer:

  1. Tusind tak fordi jeg er en dine awards. Jeg er ikke selv til sådanne hint, "give away" osv men selvfølgelig stolt over at du har valgt mig. TAK

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er helt i orden. Jeg valgte dig, fordi jeg kan li' din blog. Jeg tror ikke, man er forpligtet til at give den videre.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...