tirsdag den 21. februar 2012

Køn er den ikke...

...men der var rift om den!

Min datter havde i en uges tid plaget mig, om jeg ikke ville strikke en lille bamse til hende, en opskrift fra den strikkebog til børn, som vi købte i en genbrugsbutik forleden. Og det ville jeg jo gerne men skulle lige finde tid og lyst frem.

Hun valgte garn, noget strømpegarn, som jeg havde købt til at strikke strømper til hende. Men der var guldglimmer i, så det skulle bruges til bamsen.

Jeg gik så i gang, og fandt med det samme ud af, at der var en fejl i opskriften. Træls! Men nemt at rette. Og jeg tvang mig ellers til at strikke bamsen, sådan som den skulle strikkes ifølge bogen. Så den fik de dimensioner, som fremgik, og den blev strikket i ret hele vejen igennem. Og syet sammen og broderet, som det fremgik af bogen. Og så fik jeg brugt noget af mit biprodukt til at udstoppe den!

Resultatet kan I se på billederne! Jeg synes jo, den er temmelig grim, men min datter blev glad, da hun kom hjem fra børnehave og fandt bamsen i sit værelse. Uheldigvis forelskede lillebror sig også i bamsen, og den søde storesøster valgte af opgive den for at få fred. Nu har jeg så lovet at strikke en ny bamse til hende. Og så har jeg lovet, at den bliver meget kønnere. Lad os håbe, jeg kan holde, hvad jeg har lovet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...