lørdag den 4. februar 2012

Strømper på vej...

Jeg har en tendens til at få kolde fødder, og jeg HADER at fryse om fødderne. Desuden arbejder jeg som nattevagt. Så der er nærmest lagt op til, at jeg SKAL være storforbruger af varme, strikkede strømper. Og det er jeg!

Desværre har jeg slidt de fleste af mine strikkede strømper op (er faktisk lidt trist over det, for mange af dem stammer fra min afdøde farmor), og jeg har aldrig lært at stoppe! Men strikke strømper kan jeg. Så nu er der et par på vej...Faktisk kommer de nok allerede med på arbejde i nat, så jeg kan strikke på dem i pauserne.
 


PS: Garnet blev købt i Bilka og blev præsenteret som en af dagens fangster. Det føles ganske rart at strikke, så det bliver nok også rart at få på.

2 kommentarer:

  1. Strømper, kan folk aldrig få for mange af. Hvem kan stoppe sokker idag, jeg kan heller ikke

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har nok ret. Jeg tror faktisk ikke, der er mange, der gider stoppe, selv om de måske kan.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...