tirsdag den 28. februar 2012

Dagens fangst - vol. 7

Jeg har igen været på garnkøb på den tyrkiske online webshop http://www.iceyarns.com/, som for øvrigt har fået nyt design og derfor nu er nemmere at finde rundt i.

Nærmest ufattelig billigt garn! Noget dyr levering, men den opvejes af det billige garn. Denne gang tog det nogle dage ekstra, før det blev leveret, da pakken rundede Skat.  Jeg skulle betale ca. 25 kr moms, hvilket var helt ok. Stadig billigt!

Men så skulle jeg betale 187 kr for, at Skat lagde ud for momsen!!! Hvad?!? Det synes jeg bare er for galt! Er der nogen, der ved, hvordan man kan undgå det på lovlig vis? Altså, kan man betale på forhånd, så de ikke behøver lægge ud? Eller kan man gøre andet?


I fredags var jeg igen med datteren i Århus midtby, da hun igen skulle danse ballet. Denne gang tog vi ikke en tur igennem Latinerkvarteret, som vi ofte gør. I stedet besluttede vi at besøge Søstrene Grene og Tiger.

Og i Søstrene Grene fik jeg købt noget af det populære dekorationspapir, som jeg er sikker på, at mange af læserne allerede kender. Desuden købte jeg smalt silkebånd i tre forskellige farver: lilla, pink og sort kan man altid bruge. Og min datter fandt nogle søde kort, der var udformet som pyntede cupcakes.

Faktisk kom jeg ud fra butikkerne med to fulde poser og ville gerne have vist billeder af det hele. Men jeg pakkede ud med det samme, da jeg kom hjem, og da jeg skulle til at tage billeder, kunne jeg slet ikke huske, hvad jeg havde købt. Kender I det?


I dag kom det nye Kreativ Strik (nr. 1, 2012) med posten. Dejligt! Jeg elsker at kigge det igennem og blive inspireret, selv om jeg ikke altid finder noget, jeg vil lave med det samme. Denne gang fandt jeg også nogle opskrifter, som det godt kunne tænkes, at jeg vil prøve.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...