fredag den 10. februar 2012

Peanutbutter cupcakes med peanutbutter-fudge glasur

Jeg fik endelig bagt nogle flere cupcakes i går eftermiddags, med hjælp fra - eller i hverfald godt underholdt af - min 2-årige søn.

Jeg har en lille bog med 500 opskrifter eller variationer af opskrifter på cupcakes og muffins, som jeg købte til ikke særlig mange penge i Bilka for et par år siden. Den har jeg prøvet mange opskrifter fra, og de har alle været gode.

Denne er virkelig lækker! Både med og uden glasur. Mængden af glasur var ikke overvældende, så det blev bare til en lille klump ovenpå hver cupcake. Men de smager altså så godt, at selv børnene, som ellers er glasur-glade, gerne spiser dem uden glasur.

Desuden valgte jeg denne gang at bruge nogle mere farvestrålende forme, i lilla nuancer og med en blomst. De ser fine ud med den mørkebrune glasur.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...