torsdag den 23. februar 2012

Problemer med blogroll...

Jeg har nu i et stykke tid haft problemer med at tilføje nye blogs til min blogroll. Jeg kan ikke tilføje mere end 166 blogs. Jeg har forsøgt at fjerne nogle og så tilføje andre, men tallet når stadig ikke op over 166. Jeg har endda oprettet en ny blogroll, men når stadig kun til samme antal. Jeg ville gerne kunne tilføje langt flere blogs, som jeg nyder at følge med i, og derfor også synes, at mine læsere skal have mulighed for at finde frem til.

Jeg har på nettet læst mig til, at der er mange, der har dette problem, om end det ikke altid stopper ved 166. Men jeg har endnu ikke været i stand til at læse mig til en løsning på problemet.

Oplever du det samme?

Har du fundet en løsning?

Med venlig hilsen,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...